A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення, інформація до відома на 2023 рік

ПАМ’ЯТКА АГРАРІЯ про мінну безпеку під час проведення весняної посівної кампанії у 2023 році

З метою дотримання правил безпеки життя під час проведення агротехнологічних робіт сільськогосподарськими товаровиробниками, а також упередження та недопущення випадків підривів на замінованих та забруднених вибухонебезпечними предметами територіях, необхідно дотримуватися наступного:

14:50:09 21.04.2023

Гендерний профіль окремих населених пунктів Миколаївської селищної ради

20 квітня 2023 року презентовано гендерних профіль окремих населених пунктів Миколаївської селищної ради, розроблений у межах проєкту "Розбудова демократичного, мирного та гендерно-рівноправного суспільства в Україні - фаза ІІ", що реалізується ООН Жінки, громадською організацією "Український жіночий фонд" за підтримки уряду Норвегії.

14:00:48 21.04.2023

ОГОЛОШУЄТЬСЯ ЗБІР СВІДЧЕНЬ ПРО ЛЮДЯНІ ТА МУЖНІ ДІЯННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Після 24 лютого 2022 року поряд із відчайдушним героїзмом військових інформаційний простір був сповнений розповідями про цивільних українців, які в надзвичайно складних обставинах широкомасштабної агресії та окупації демонстрували мужність і людяність Памʼятаємо, як мирні жителі голіруч зупиняли військову техніку окупантів, як ризикували життям, щоб передати інформацію нашим воїнам чи врятувати життя інших, як херсонці та енергодарці виходили на протести перед озброєними росіянами – і це лише кілька прикладів.

14:25:31 11.04.2023

ДСНС попереджає!!!

Із настанням весни усі починають господарювати на городах, подвір’ях, прибудинкових територіях, і, на жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, і навіть різного сміття.

15:27:30 07.04.2023

Переконаний, що  добровольці в перші тижні війни врятували Сумщину від повного захоплення

«Переконаний, що  добровольці в перші тижні війни врятували Сумщину від повного захоплення. Разом з волонтерами вони зуміли зупинити ворога і навчилися ефективно мінусувати руzню, не шкодуючи власних сил та здоров’я.

11:46:16 14.03.2023

Звіт Миколаївського селищного голови про роботу Миколаївської селищної ради за 2022 рік

Загальні положення  Відповідно до положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Миколаївський селищний голова звітує про свою роботу та роботу виконавчих органів селищної ради за 2022 рік. Цей рік приніс виклики, які ніхто не очікував. Вважалося, що страшніше пандемії, викликаної розповсюдженням коронавіруса SARS-CoV-2 немає. Повномасштабне вторгнення росії на територію України вплинуло на громадянське суспільство, напрямки державотворення та умови діяльності. Війна внесла негативні корективи в життя кожного громадянина та всього соціально-економічного життя України. Фактично зупинені капітальні видатки, які мали фінансуватися, «заморозились» проекти, які планувалось завершити.

11:45:07 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора