A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Інформація за 2020 рік

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

         З метою запобігання поширенню на території Миколаївської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої вірусом  COVID-19 та в зв’язку з відсутністю ОСББ та комунальних підприємств, що обслуговують житлові будинки, просимо Вас з порозумінням та відповідальністю віднестись до ситуації, що склалась і проводити власними силами прибирання під’їздів з обов’язковим застосуванням дезінфікуючих засобів.

11:42:53 30.03.2020

Пам’ятка про самоізоляцію для контактних осіб

Що означає «самоізоляція»? Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин).

08:56:41 24.03.2020

Рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19 на підприємствах та в установах

Поширення випадків нової коронавірусної інфекції (COVID-19) в країнах Європейського союзу та країнах, що ділять спільний державний кордон з Україною, потребують підвищення рівня обізнаності, посилення та проведення додаткових профілактичних заходів на підприємствах та в установах на всій території країни.

09:48:21 20.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора