Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення про проведення конкурсу з надання послуг з перевезення ТПВ на території Миколаївської селищної територіальної громади

Дата: 28.02.2024 18:26
Кількість переглядів: 99

Оголошення Про проведення конкурсу з надання послуг з перевезення ТПВ на території Миколаївської селищної територіальної громади

1.Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Миколаївська селищна рада Сумського району Сумської області, 41854, Сумська область Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2

2. Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Миколаївської селищної селищної ради від 23 лютого 2024 року № 196.

3. Місце і час проведення конкурсу: Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради, 41854, Сумська область Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2.

Дата проведення конкурсу – 04.04.2024року 10 годин 00 хвилин. Прізвище, посада та номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу: Темченко Олександр Іванович – начальник відділу житлово – комунального господарства, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради, тел. 0666835232.

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: 

  • Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб – підприємців.
  • Наявність матеріально-технічної бази для збирання та перевезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селища.
  • Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення твердих побутових відходів.
  • Вартість послуги з вивезення побутових відходів.
  • Досвід роботи з надання послуги.
  • Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

площа громади – 521,69  км. кв.

- установи, підприємства, організації та інші об’єкти утворення твердих побутових відходів

- багатоквартирні житлові будинки;

- будинки приватного сектору;

- вулиці, провулки, площі, сквери, місця відпочинку селища;

6. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою до виконавчого комітету Миколаївської селищної ради, 41854, Сумська область Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2.

 

Кінцевий термін подання  -  10 годин 00 хвилин 26.03.2024 року.

У разі надсилання конкурсної пропозиції поштою, в конверті з описом повинна міститися окремо заява, документація та окремо запечатаний і скріплений печаткою учасника конверт з конкурсною пропозицією.

7. Місце і способи отримання конкурсної документації: Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради, 41854, Сумська область Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2, протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі, особисто або надсилається поштою.

8. Перелік документів, які подаються учасником конкурсу для підтвердження відповідності учасника встановленим кваліфікаційним вимогам:

- заяву на участь у конкурсі;

- витяг з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України із зазначенням видів діяльності підприємства або свідоцтво про державну реєстрацію підприємства;

- копію Статуту підприємства;

- фінансову звітність підприємства за останній звітний період;

- довідку з податкової служби про відсутність боргових зобов’язань, дійсна на день проведення конкурсу;

- інформацію про обсяги надання послуг зі збирання та перевезення твердих побутових відходів за останній рік та досвід роботи з надання послуг з перевезення побутових відходів;

-  інша інформація, яка подається за бажанням учасника конкурсу і характеризує здатність підприємства надавати якісні послуги з вивезення твердих побутових відходів (впровадження роздільного збору, інформація про наявність на підприємстві диспетчерської служби тощо).

9. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

10. Роз’яснення щодо оформлення документів для участі в конкурсі, детальної інформації про характеристики об’єкта конкурсу можна отримати в робочі дні з 8-00 до 12-00 та з 13-00 до 17-00  за адресою:

 

Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради, 41854, Сумська область Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2.

Прізвище, посада та номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу: Темченко Олександр Іванович – начальник відділу житлово – комунального господарства, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради, тел. 0666835232.

Фото без описуКонкурсна документація

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора