A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Проводиться громадське обговорення щодо перейменування селища Тімірязєвка

Дата: 18.01.2024 12:05
Кількість переглядів: 176

Відповідно до «Порядку проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради», затвердженого рішенням 23 сесії Миколаївської селищної ради 8 скликання від 21.10.2022 року, розпорядження Миколаївського селищного голови від 04.01.2024 року №3-р «Про громадські обговорення», з метою проведення політики очищення від топонімів, що звеличують, увіковічують, пропагують або символізують державу - окупанта або її визначні, пам’ятні, історичні та культурні місця, міста, дати, події, її діячів проводиться громадське обговорення щодо перейменування селища Тімірязєвка.

1. Строк проведення обговорення з 15 січня 2024 року по 15 лютого 2024 року.

2. В обговоренні приймають участь громадяни України, які зареєстровані та/або постійно проживають на території селища Тімірязєвка.

3. Обговорення проводиться шляхом анкетування мешканців селища

Контактні дані особи, відповідальної за проведення громадського обговорення: Мельник Микола Сергійович – начальник відділу культури і туризму Миколаївської селищної ради, член комісії з проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради. Адреса: 41854, Сумська область, Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи, 2; тел.:0544397233,  e-mail- zhovtneve_rada@ukr.net

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – не пізніше 10 робочих днів з дня наступного за днем проведення громадських обговорень, на офіційному вебсайті Миколаївської селищної ради.

 

 

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора