A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ГО «Джерело надії України» спільно з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Благодійною організацією «Hitex» розпочинає масштабний соціально-гуманітарний проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України»

Дата: 05.01.2024 13:24
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЩо планується зробити у межах проєкту?

1. Надання гуманітарної допомоги

У прикордонних територіях Сумської області вразливим верствам населення буде надано гуманітарну допомогу, до складу якої входять продуктові, гігієнічні набори та портативні батареї. Вміст кожного з наборів був створений на основі проведеного опитування щодо потреб у регіонах та за результатами спілкування з вразливими категоріями населення. Гуманітарну допомогу можуть отримати понад 3000 мешканців Білопільської, Краснопільської, Річківської, Миропільської, Юнаківської, Буринської, Великописарівської, Новослобідської, Путивльської, Новгород-Сіверської, Березівської, Глухівської, Дружбівської, Есманської, Зноб-Новгородської, Свеської, Середино-Будської громад.

Для отримання гуманітарної допомоги заповніть реєстраційну форму: https://forms.gle/wZGzYg4WtXiQMon98

2. Надання багатосекторальної допомоги: проведення консультацій психологами, соціальними працівниками та юристами. 

У межах проєкту у регіонах Харківщини, Сумщини та Чернігівщини будуть працювати 5 мобільних бригад. Ми плануємо охопити понад 1700 осіб консультаціями психологів, соціальних працівників та юристів. Передбачається як індивідуальний, так і колективний формати надання допомоги жителям та ВПО даних регіонів.

Реєстрація за посиланням:https://forms.gle/wZGzYg4WtXiQMon98 

3. Посилення спроможності організацій громадянського суспільства

Планується проведення посиленої роботи з акторами в гуманітарному реагуванні: громадськими організаціями, благодійними фондами, волонтерськими ініціативами та групами, що працюють у напрямку надання соціальної та гуманітарної допомоги у Харківській, Сумській та Чернігівській областях. У межах проєкту - навчальні тренінги для 50 організацій громадянського суспільства та 100+ їхніх працівників. Під час проведення освітніх заходів фокус на темах комплексного реагування на випадки гендерно зумовленого насильства та запобіганню сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику. Також окремо заплановано триденний інтенсив щодо написання грантових заявок для посилення спроможностей ОГС Харківщини, Сумщини і Чернігівщини.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/vLpuAtMkwDVFcsEq6

Запрошуємо всіх зацікавлених поширювати інформацію про проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України», та разом працювати над покращенням життя громад Харківщини, Сумщини та Чернігівщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора