Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

До відома мешканців села Першотравневе та селища Тімірязєвка!

Дата: 11.12.2023 14:20
Кількість переглядів: 892

Відповідно до «Порядку проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради», затвердженого рішенням 23 сесії Миколаївської селищної ради 8 скликання від 21.10.2022 року, розпорядження Миколаївського селищного голови від 08.12.2023 року №138-р «Про громадські обговорення», з метою проведення політики очищення від топонімів, що звеличують, увіковічують, пропагують або символізують державу - окупанта або її визначні, пам’ятні, історичні та культурні місця, міста, дати, події, її діячів проводиться громадське обговорення щодо перейменування населених пунктів Миколаївської селищної територіальної громади.

1. Населені пункти, які пропонується перейменувати:

- село Першотравневе, старостинського округу № 2 (с.Супрунівка, с. Біликівка, с. Ганнівка-Тернівська, с. Першотравневе, с-ще Лідине);

- селище Тімірязєвка  Миколаївської селищної ради .

2. Строк проведення обговорення з 11 грудня 2023 року по 25 грудня 2023 року.

3. В обговоренні приймають участь громадяни України, які зареєстровані та/або постійно проживають на території села Першотравневе та селища Тімірязєвка.

4. Обговорення проводиться у формі інтернет голосування шляхом заповнення Google Форми за посиланнями :

село Першотравневе –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclVEiw-oVLDa8S_PE9nBbZ_42r_9WL-kXvY7p-3EArEHBcyQ/viewform?usp=sf_link 

селище Тімірязєвка

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuzsWo3lQS9tQXAfy17fpELUZleiiSeaHFvS1p8p2GNUZ0pQ/viewform?usp=sf_link 

розміщеними на офіційному сайті Миколаївської селищної ради, в соціальних мережах та месенджерах Viber, Telegram, WhatsApp та ін.

Контактні дані особи, відповідальної за проведення громадського обговорення: Мельник Микола Сергійович – начальник відділу культури і туризму Миколаївської селищної ради, член комісії з проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради. Адреса: 41854, Сумська область, Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи, 2; тел.:0544397233,  e-mail- zhovtneve_rada@ukr.net 

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – не пізніше 10 робочих днів з дня наступного за днем проведення громадських обговорень, на офіційному вебсайті Миколаївської селищної ради. 

 

 

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора