A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Mожливості отримання фінансової допомоги фермерам громади

Дата: 02.05.2023 11:06
Кількість переглядів: 183

Установа «Агенція регіонального розвитку Сумської області» (далі – Агенція)повідомляє про можливості отримання фінансової допомоги фермерам громади.

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну/фермерську діяльність.

До участі в програмі запрошуються дрібні фермери та домогосподарства, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, а також місцеві дрібні фермери (особисті селянські господарства, самозайняті особи, фізичні особи-підприємці, що працюють на відносно невеликих земельних ділянках (до 2 га) та мають відносно невеликий обсяг товарообігу).

Середній розмір фінансової допомоги складає 1500 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. Для участі у програмі необхідно зареєструватись на сайті донора за посиланням https://uerp.mercycorps.org/about/BqprODYK та заповнити онлайн заявку.

Для зручності додаємо приклад заповнення заявки (Додаток «Зразок заповнення заявки»).

У разі виникнення питань можна звертатись до наших співробітників: Інна Грицюк 050 285 35 92, Віталій Расторгуєв 050 542 6629


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора