A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ПІДТРИМКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

Дата: 15.02.2023 10:42
Кількість переглядів: 255

         Миколаївською селищною радою оголошується конкурс на отримання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах.

       Право на отримання компенсації з Миколаївського селищного бюджету мають фізичні особи-підприємці та малі підприємства, які отримали кредити у державних банківських установах та здійснюють діяльність не менше 1 року на території Миколаївської селищної ради.

      Для участі в конкурсі суб’єкта малого підприємництва необхідно в термін до 17 березня 2023 року подати в комунальну установу «Сумський фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради (40030 м. Суми, вул. Кооперативна, 3, e-mail: fondsumy@gmail.com)  документи, передбачені правилами надання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Миколаївській селищній раді на 2021-2023 роки, яка затверджена рішенням 6 сесії восьмого скликання Миколаївської селищної ради  від 26.01.2023 року  (зі змінами рішенням 12 сесії восьмого скликання Миколаївської селищної ради від 22.10.2023 року), (ознайомитися можна на сайті Миколаївської селищної ради).

      Також повідомляємо, що засідання конкурсної комісії Миколаївської селищної ради з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів бюджету Миколаївської  селищної ради часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах, відбудеться 31 березня 2023 року о 10 годині в приміщенні Миколаївської селищної ради за адресою: Миколаївська селищна рада, бульвар Свободи,2 , смт. Миколаївка, 41854.

       Для одержання додаткової інформації звертатись до комунальної установи «Сумський обласний Фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради (тел. – 0542 659-117) та/або Миколаївської селищної ради ( тел. 97-233)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора