A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

До відома мешканців сіл Перше Травня, Першотравневе та селища Тімірязєвка!

Дата: 21.11.2022 09:40
Кількість переглядів: 342

Відповідно до «Порядку проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради», затвердженого рішенням 23 сесії Миколаївської селищної ради 8 скликання від 21.10.2022 року, розпорядження Миколаївського селищного голови від 16.11.2022 року №109-р  «Про громадські обговорення», з метою проведення політики очищення від топонімів, що звеличують, увіковічують, пропагують або символізують державу - окупанта або її визначні, пам’ятні, історичні та культурні місця, міста, дати, події, її діячів проводиться громадське обговорення щодо перейменування населених пунктів Миколаївської селищної територіальної громади.
1. Населені пункти, які пропонується перейменувати:
- село Перше Травня, старостинського округу №3 (с. Марківка, с. Перше Травня, с. Рудка);
- село Першотравневе, старостинського округу № 2 (с.Супрунівка, с. Біликівка, с. Ганнівка-Тернівська, с. Першотравневе, с-ще Лідине);
- селище Тімірязєвка  Миколаївської селищної ради .
2. Строк проведення обговорення з 21 листопада 2022 року по 05 грудня 2022 року.
3. В обговоренні приймають участь громадяни України, які зареєстровані та/або постійно проживають на території сіл Перше Травня, Першотравневе та селища Тімірязєвка.
4. Обговорення проводиться за допомогою інтернет-голосування на офіційному сайті Миколаївської селищної ради за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek1W4QKtqiuo_X8H5mTYRLKb1Wx98lIli_Mt26Bx9nYJEHOw/viewform?usp=sf_link  та для мешканців сіл Перше Травня, Першотравневе за допомогою месенджерів Viber, Telegram, WhatsApp та ін.
- для мешканців с. Перше травня за номером телефону +380665867732
- для мешканців с. Першотравневе за номером телефону +380508062891
Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 41854, Сумська область, Сумський район, смт Миколаївка, бульвар Свободи,2, Миколаївська селищна рада, комісія з проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради (тел.:0544397233), zhovtneve_rada@ukr.net 
Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Мельник Микола, член комісії з проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради.
Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – не пізніше 10 робочих днів з дня наступного за днем проведення громадських обговорень, на офіційному вебсайті Миколаївської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора