A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Шановний споживачу електричної енергії!

Дата: 13.10.2022 16:48
Кількість переглядів: 250

Внаслідок ворожих дій російської федерації проти України по всій території України сформувався певний дефіцит енергопотужності.

Для збалансування енергосистеми на території України, НЕК "Укренерго" запроваджено графіки аварійних відключень електроенергії (ГАВ), у тому числі тимчасове обмеження споживання електроенергії введено в Сумській області.

ГАВ вводяться персоналом операторів системи розподілу (ОСР) за розпорядженням диспетчера Регіонального диспетчерського центру Північного регіону НЕК "Укренерго".

Це відбувається шляхом відключення живильних ліній і трансформаторів безпосередньо з центрів живлення, без попередження споживачів, при виникненні аварійного дефіциту потужності та зниженні частоти електричного струму, порушенні режимів граничних перетоків або недопустимому перевантаженні устаткування, зниженні рівня напруги в контрольних точках, необхідності запобігання порушенням гранично допустимих режимів роботи гідроелектростанцій та водосховищ України.

Термін виконання ГАВ становить до 15 хвилин! Диспетчери електроенергетичної системи, підприємства електроенергетики, чергові підстанцій виконують команди на застосування ГАВ без попередження споживачів та попереднього узгодження з місцевими органами виконавчої влади.

Тривалість у перерві електропостачання споживачів під час застосування (ГАВ), як правило, не має перевищувати 2-х годин, а за погодженням з місцевими органами виконавчої влади може становити більший період часу.

У складних аварійних ситуаціях допускається багаторазове відключення одних і тих самих ліній за ГАВ з перервою між відключеннями на 1-2 години.

12 жовтня 2022 року о 07:56 по АТ "Сумиобленерго" введені ГАВ на величину 50 МВт.

Дякуємо за розуміння та віримо в ЗСУ та нашу ПЕРЕМОГУ!

Адміністрація ТОВ "ЕНЕРА СУМИ"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора