A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Порядок реєстрації осіб, які здійснюють господарську діяльність, пов’язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання

Дата: 28.07.2022 16:09
Кількість переглядів: 491

Порядок реєстрації осіб, які здійснюють господарську діяльність пов’язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання , визначає загальні організаційні і правові вимоги  щодо реєстрації осіб органами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області , які  спрямовані на запобігання проникненню регульованих шкідливих організмів у зони,вільні від таких регульованих шкідливих організмів на території України та виявлення, локалізацію і їх ліквідацію.

 Цей Порядок розроблений відповідно до Закону України «Про карантин рослин» і поши-рюється на осіб, які здійснюють господарську діяльність з обігу об’єктів регулювання  у карантинній та регульованих зонах, виробляють насіннєвий та садивний матеріал, здійснюють біологічний контроль з виконанням біологічних контрольних організмів,здійснюють зберігання та переробку зерна.

Реєстрація осіб, які здійснюють господарську діяльність, пов’язану виробництвом та обігом об’єктів регулювання проводиться на підставі результатів перевірки об’єктів регулювання державним фітосанітарним інспектором.

Плата за проведення перевірок об’єктів регулювання та реєстрацію осіб не стягується.

Для реєстрації в ГУ Держпродспоживслужби  особи подають заяву про проведення перевірки та реєстрацію особи.

До заяви додаються ксерокопія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з мокрою печаткою  підприємства.

Державний фітосанітарний інспектор  протягом 5 робочих днів з моменту надходження заяви про проведення перевірки та реєстрацію особи, здійснює перевірку об’єктів регулювання.

 Перевірка здійснюється шляхом інспектування, огляду, обстеження, відбору зразків для аналізу та фітосанітарної  експертизи об’єктів регулювання в процесі їх виробництва, зберігання, переробки, та транспортування. За результатами перевірки складається акт  перевірки особи, яка підлягає реєстрації.

 За результатами розгляду заяви, ксерокопії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та осіб- підприємців ,та на підставі акта перевірки , ГУ Держпродспоживслужби

зобов’язане  прийняти рішення про реєстрацію або відмову у реєстрації особи у письмовій формі.

  З питань реєстрації суб`ектів господарювання звертатись  за адресою: м.Білопілля,вул.Шевченка,19

тел. 9-20-85; 050-734-09-79.

 

Державний фітосанітарний інспектор

ГУ Дерпродспоживслужби в Сумській області                                          Т.СТЕЦЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора