A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 28.07.2022 07:40
Кількість переглядів: 251

Шановні жителі Миколаївської громади! 28 липня ми вперше відзначаємо  День Української Державності.

Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі–України – 28 липня – встановлено День Української Державності.

Це свято запроваджене на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про буцімто єдність походження українського та російського народів.

Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

Ми громадяни вільної країни, і ніколи рабам не здолати нас, вільних людей. Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність,звірство, агресивність і тероризм росії. Дві протилежності добра і зла на планеті Земля. Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.

День Української Державності нероздільно пов’язаний із розвитком війська та військовими тисячолітніми традиціями. Українці – захисники нашої державності – нащадки воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА. Сучасні Збройні Сили України, стримуючи агресора – російську федерацію, захищаючи суверенітет і незалежність Української держави – доводять, що українці – народ-військо.

Я вдячний усім, хто захищає нашу державу! І бажаю всім нам єдності задля нашої перемоги, миру, благополуччя та Божого благословення!

Слава Україні!

Миколаївський селищний голова

Сергій ПАСЬКО

Фото без описуЗображення ілюстративне, взято з вільних джерел мережі Інтернет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора