A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

За спожитий у квітні газ розрахувалися 61% побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут»

Дата: 25.05.2022 16:10
Кількість переглядів: 222

ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», дякує клієнтам, які дотримуються договірних зобов’язань та вчасно сплачують за спожитий газ. За використаний у квітні ресурс сплатили близько 225 тисяч домогосподарств Сумщини.

У компанії зазначають, що спостерігають позитивну динаміку у розрахунках серед побутових споживачів.

«Мешканці Сумщини сплатили 234,3 млн грн. У порівнянні з березнем загальний борг зменшився на 78,4 млн грн. Ми розуміємо, що частина клієнтів не може сплачувати з обєктивних причин, але звертаємося до кожного з проханням не накопичувати борги та при можливості оплачувати рахунки за комунальні послуги. Затримка оплати може негативно вплинути на стабільність закупівлі ресурсу, а отже й на безперебійне забезпечення споживачів», - говорить начальник відділу продажів фізичним особам Ольга Федоренко.

Нагадуємо, що розраховуватися за використане блакитне паливо потрібно кожного місяця до 25 числа.

Також у ТОВ «Сумигаз Збут» звертають увагу, що наразі не ініціюють відключення від газопостачання клієнтів за прострочені платежі та у разі виникнення значних боргів пропонують сплачувати їх поступово. Для цього необхідно укласти договір реструктуризації. Він передбачає розрахунок протягом кількох місяців рівними частинами, але обов’язковою умовою є сплата поточних платежів.

Для укладання договору реструктуризації необхідно звернутися до найближчого відділення ТОВ «Сумигаз Збут».

Станом на 1 травня 2022 року такою можливістю скористалися 80 споживачів, які мають борги на суму 599 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора