A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ТОВ «Сумигаз Збут»: як зберегти субсидію на оплату ЖКП?

Дата: 22.04.2022 14:01
Кількість переглядів: 204

Для того, щоб не втратити субсидію необхідно встигнути до кінця квітня погасити заборгованість за комунальні послуги. Адже вже у травні борги за комунальні послуги можуть стати причиною її скасування.

Рішення про надання субсидії переглядається органами соцзахисту населення двічі на рік — у травні та жовтні. Тобто вже за тиждень УСЗН розпочнуть аналізувати стан розрахунку українців, яким була призначена субсидія в опалювальному періоді.

У разі, якщо виявлятимуть наявність простроченої заборгованості за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень — буде прийнято рішення щодо скасування субсидії. Про це у квітні попередила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

Якщо ви маєте заборгованість, нагадуємо, що швидко та зручно сплатити за спожитий газ можна за допомогою онлайн сервісів ТВІЙ ГАЗЗБУТ. До того ж комісія при оплаті онлайн становить 0%.

 Якщо ви перебуваєте зараз у скрутному становищі та не маєте змоги погасити борг, ви можете укласти договір з постачальником на реструктуризацію заборгованості. Умови такого договору передбачають погашення накопиченого боргу частинами.

Якщо ви досі не отримували субсидію, але наразі самотужки вам важко сплачувати за комунальні послуги, ви можете подати заяву на субсидію онлайн на платформі “Дія”: https://bit.ly/3i8emg9

Під час воєнного стану така допомога держави може стати як суттєвою підтримкою для родини, так і сприятиме стабільній роботі підприємств-постачальників комунальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора