A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ЧЕМПІОНАТ ГРОМАДИ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 21.02.2022 15:45
Кількість переглядів: 196

           19 лютого в Улянівці пройшов чемпіонат Миколаївської селищної територіальної громади з волейболу 2022 року серед чоловіків. Команди- «Миколаївка», збірна Миколаївської громади, «Улянівка-1» та «Улянівка-2» за олімпійською системою втрутилися у боротьбу за головний трофей. На стадії  півфіналів  команди «Миколаївка» та «Улянівка-1», в статусі головних фаворитів, розібралися відповідно з командами «Улянівка-2» та збірною командою громади і забезпечили собі місце у фіналі. У матчі за 3 місце збірна команда Миколаївської  СТГ  переграла другу команду Улянівки з рахунком  2:1 і стала володарем бронзових нагород.

Фінал видався напруженим та цікавим. Команди «Миколаївка» та «Улянівка-1» добре знають одна одну і вже декілька років задають тон у районних та обласних змаганнях. Гру розпочали краще миколаївські волейболісти і швидко повели в рахунку по партіях-1:0, але господарям майданчика вдалося у другій партії перехопити ініціативу і вирівняти гру-1:1. Третя і вирішальна  партія стала справжньою окрасою змагань. Рахунок протягом  всієї партії, як маятник, коливався то в одну то в іншу сторону та, все ж, наприкінці зустрічі гравцям команди «Улянівка-1» вдалося вирватися  вперед у рахунку-25:23 і здобути важку та омріяну перемогу-2:1.

Староста селища Улянівка Оксана Скачок, нагороджуючи призерів, відмітила високий рівень змагань, залучення великої кількості молоді до змагань, і особисто відзначила команди, що посіли 1-3 місця, грошовою винагородою. Також улянівські волейболісти отримали кубок, медалі та дипломи,  гравці команд-призерів нагороджені медалями та дипломами. Кращим гравцем, за рішенням вболівальників, було визнано та нагороджено кубком Володимира Журбу  з Миколаївки.

Цікаві змагання завершилися, але вболівальники та учасники, ще довго були в захваті від побаченого,  завзято обговорювали основні події боротьби , ділилися враженнями і давали настанови молодим гравцям.

Дякуємо всім учасникам змагань, керівництву громади, організаторам, господарям ігрового майданчика за розвиток волейболу і спорту в цілому  в громаді!

 

                                                       Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора