A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ЗИМОВИЙ КУБОК “WINTER CUP 2022”

Дата: 03.02.2022 09:35
Кількість переглядів: 356

           Команди «Молодь», «Молодь Миколаївки», збірна команда ДЮСШ, команда братів Борковських та збірна Сушилиного 29 січня розіграли зимовий кубок «Winter Cup 2022».

 Після жеребкування на полі закипіла справжня боротьба рівних за силою команд . Перші два тури показали, що сьогодні головними фаворитами  на перемогу будуть команди «Молодь Миколаївки» та збірна ДЮСШ. Саме ці колективи і підійшли до останнього туру лідерами змагань з однаковим доробком:маючи в своєму активі по дві перемоги та одній нічиї і вже були недосяжні для інших команд. Остання гра змагань, що мала статус фінальної, проходила за сценарієм більш досвідченої команди «Молодь Миколаївки». Двічі «Молодь Миколаївки» вела в рахунку-1:0,2:1, але збірній ДЮСШ вдавалося зрівнювати рахунок та, все ж ,наприкінці матчу дожала суперника і вирвала перемогу з рахунком 5:2.  Команда ДЮСШ здобула срібні нагороди, бронзові дісталися команді братів Борковських.  Приємно відмітити, що решта команд теж показали якісний та видовищний футбол, але для успіху сьогодні потрібно було дещо більше. Кращим гравцем було визнано та нагороджено сувеніром воротаря збірної Сушилиного Богдана Шапоренка.

Команда «Молодь Миколаївки» отримала кубок, дипломи та золоті медалі, збірні ДЮСШ та братів Борковських відповідно отримали дипломи, срібні і бронзові медалі від головного спонсора змагань партії УДАР.

Дякуємо!  Командам-за участь та подарований спортивний азарт, спонсору змагань партії УДАР- за підтримку розвитку спорту, керівництву громади та ДЮСШ-за організацію та проведення змагань, палкому прихильнику футболу Володимиру  Посному - за суддівство!

Бажаємо всім міцного здоровя та особистих перемог!

 

                                                        Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора