A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Миколаївська громада стала першою ОТГ Сумщини, де прийняли Програму розв’язання пріоритетних проблем із використанням механізму соціального замовлення!

Дата: 23.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 288

Це означає, що вразливі верстви населення Миколаївки та навколишніх сіл і селищ, отримають доступ до: — тестування на ВІЛ, вірусні гепатити та інфекції, що передаються статевим шляхом, на умовах соціального замовлення; — обстеження на COVID-19; — консультування від соціальних працівників і вузьких спеціалістів медичної галузі. Мета програми – зробити так, аби соціальні послуги стали доступними для людей із груп ризику та віддалених районів територіальної громади: ветеранів АТО/ООС, людей із залежністю, людей, які мають ВІЛ, ВГС, туберкульоз і запустити розвиток місцевих безпекових ініціатив. У свою чергу, механізм соціального замовлення допоможе поступово делегувати повноваження та ресурси від органів виконавчої влади до інститутів громадянського суспільства і підприємницького сектору. Це — ефективний інструмент регулювання діяльності у сфері надання соціальних послуг, потреби в яких постійно збільшуються.

Проєкт «Допомога вразливим групам — основа безпеки в громаді» впроваджується за підтримки ГО Інститут миру і порозуміння та Міжнародний фонд "Відродження"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора