A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Про навчання в СНАУ за магістерською освітньою програмою «Регіональне управління»

Дата: 24.06.2021 16:16
Кількість переглядів: 348

Доводимо до Вашого відома, що з 1 липня 2021 року Сумський національний аграрний університет розпочне прийом документів на навчання за освітньою програмою «Регіональне управління» (освітній рівень «Магістр»), яка підготовлена і діє у відповідності до завдань «Програми регіонального розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року» (розділ 2.5. «Підвищення кваліфікації відповідних менеджерів органів самоврядування»).

Термін навчання - 1 рік 4 місяці (3 семестри). Вартість - 15000 грн. за весь період навчання. Програмою регіонального розвитку передбачено фінансування навчання в кількості 25 осіб, на що спрямовується щорічна субвенція з обласного бюджету для місцевих органів самоврядування (сільські/селищні ради).

В 2021 році прийом заяв та документів на навчання за освітньою програмою «Регіональне управління» в СНАУ триватиме з 1 до 14 липня 2021 року включно до 18.00 години.

Приймаються особи, що мають ОС «Спеціаліст», «Магістр» різних галузей знань та спеціальностей, без обмеження віку, на основі вступних іспитів, які будуть проходити в СНАУ. Основні документи для вступу:

- заява, подана в паперовій формі (пишеться власноруч в приймальній комісії СНАУ);

- копія документа, що посвідчує особу;

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

- копія та оригінал документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копія і оригінал додатка до нього;

- чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

https://snau.edu.ua/vstupna-kompaniya/vstupna-kampaniya-2021/ 

За додатковою інформацією щодо вступу до СНАУ, а також щодо вимог та пакету документів на фінансування за бюджетною програмою можна звертатися до Строченко Наталії Іванівни, декана факультету Економіки і менеджменту СНАУ (моб. тел. +38(095)1617795, e-mail: feim.snau@gmail.com) та Харченко Тетяни Олександрівни, (моб. тел. +38(066)1173497, e-mail: tetyana_22_82@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора