A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ЗМАГАЛИСЯ ШКОЛЯРІ

Дата: 02.06.2021 13:13
Кількість переглядів: 366

                   Змагання з футболу серед юнаків відділу освіти Миколаївської селищної ради, що відбулися 27 травня на полі ФК «Вікторія», стали вдалим початком поновлення змагань Спартакіади школярів 2021 року, що більше року були призупинені через пандемію.

       Насичені змагання, сповнені видовищними матчами та неочікуваними результатами, закінчилися перемогою команди Миколаївського ЗЗСО, друге місце вибороли футболісти Улянівського ЗЗСО, трете місце посіла збірна команда Тучненського ЗЗСО та Товстянської гімназії.  Переможці нагороджені кубком, також всі призери отримали дипломи.

        Традиційно серед юних футболістів було обрано кращих гравців. Ними стали: Артем Губський (Тучненський ЗЗСО), Мирослав Чернявець (Верхосульський ЗЗСО) та Олександр Тарча (Марківська гімназія). Кращі гравці отримали подарунки від ФК «Вікторія».

        Організатори та учасники змагань вдячні керівництву Миколаївської селищної громади, начальнику відділу освіти, керівництву ДЮСШ ім.М.І.Масалітіна та ФК «Вікторія» за організацію та проведення змагань на високому рівні.

.        Бажаємо юним футболістам перемог та чекаємо з нетерпінням наступних змагань Спартакіади.

 

                                                 Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора