Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ОСНОВ’ЯНСЬКА КОЛІЙНА  МАШИННА СТАНЦІЯ запрошує МОНТЕРІВ КОЛІЇ,  СКЛАДАЧА ПОЇЗДІВ,   ТОКАРЯ,  КОВАЛЯ, КУХАРЯ, АВТОГРЕЙДЕРИСТА (водія навантажувача), БУЛЬДОЗЕРИСТА, ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРНИКА на постійну роботу

Дата: 15.04.2021 09:05
Кількість переглядів: 762

ОСНОВ’ЯНСЬКА КОЛІЙНА  МАШИННА СТАНЦІЯ Харків, Мереф’янске шосе 30а, зупинка маршрутного автобусу «Овочева фабрика», конт. тел.:  057-729-25-69,  050-217-05-92,  063-212-21-97 на ПОСТІЙНУ РОБОТУ запрошує МОНТЕРІВ КОЛІЇ,  СКЛАДАЧА ПОЇЗДІВ,   ТОКАРЯ,  КОВАЛЯ, КУХАРЯ, АВТОГРЕЙДЕРИСТА (водія навантажувача), БУЛЬДОЗЕРИСТА, ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРНИКА.

        Постійна робота на підприємстві АТ "Укрзалізниця", за умови прохождення медичної комісії у харківській залізничній полікліниці. Робота щоденна, пятиденна. МОЖЛИВА ВАХТА! Повний соціальний пакет, медична страховка, надається право пільгового проїзда залізничним транспортом, гарантована сплата заробітньої плати та авансу двічі на місяць. Працюючі в нас люди забезпечюються літнім та зимовим спецодягом та взуттям. За бажанням, вони можуть отримувати під час роботи гарячю їжу з  30% знижкою. Щорічно їм надається право скористатися сплачуваною щорічною відпусткою. Лікарняний оплачується. У медичних лікувально-профілактичних закладах «Укрзалізниці» є можливість оздоровитися як самому, так и членам сім’ї. На монтера колії (чоловіча професія) підприємство навчає на місці. Спеціалістам інших перерахованих вище професій, необхідні документи, підтверджуючі пройдене навчання, що дає право працювати за цими професіями.

Початкова зарплатня, залежно від розряду та спеціальності, 7200 - 9400 грн. + 200 грн. у день за кожний день роботи у відрядженні. Підприємство займається ремонтом залізничної колії. У відрядженні, як правило, працівники знаходяться з кінця березняпочатку квітня по листопад-грудень.

Якщо брати у розрахунок  20 робочих днів роботи у відрядженні, то до основної зарплатні, у підсумку, додається ще 4000 грн., що не оподатковуються. Підсумкова зарплатня, наприклад, монтера колії сягатиме 12000- 14000 грн..    Постійне житло не надається, але є можливість тимчасового проживання у вагонах, переобладнаних для  цього.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора