A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

В. Підлісний - серед переможців у престижному рейтингу «Сумщина – 2020. ТОП-50 ідей та людей, які допомагають пережити важкі часи»

Дата: 31.03.2021 15:14
Кількість переглядів: 445

Вже не перший рік обласний тижневик «Панорама» та сайт «Всі Суми» запрошують проголосувати за номінантів рейтингу «ТОП-50: Сумщина-2020».

За підсумками цьогорічного голосування експертів та інтернет-голосування, яке тривало майже три місяці, складений список лауреатів-переможців. Традиційно щойно редакція газети «Панорама» випустила спеціальний кольоровий додаток, присвячений рейтингу «ТОП-50: Сумщина-2020».

На почесній п’ятій сходинці престижного на Сумщині рейтингу «Сумщина – 2020. ТОП-50 ідей та людей, які допомагають пережити важкі часи», за організацію фінансової підтримки підприємців області у період карантину та, як краєзнавець, за видання у 2020 році фундаментальної праці про історію 68 хуторів і сіл колишнього Штепівського району - директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

- Це ще одна нагода для популяризації послуг, які надає обласна служба зайнятості своїм землякам, - говорить В.Підлісний. – Мені приємно усвідомлювати той незаперечний факт, що наша служба користується у жителів області авторитетом, є затребуваною у їх повсякденні.

За словами посадовця, видавець газети «Панорама» Євген Положій, редакція часопису та сайт роблять неоціненну справу, пропагуючи кращий досвід, накопичений на Сумщині у цей неймовірно важкий час. Особливо нині, коли переживаємо пандемію, війну з Росією, анексію Криму…  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора