A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 09.03.2021 14:29
Кількість переглядів: 1532

У зв'язку з віднесенням Сумської області, а отже і Білопільського району, до «помаранчевої» карантинної  зони за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19, постійна комісія Миколаївської селищної ради з  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про введення додаткових протиепідемічних заходів.

Хвороба зараз більш агресивна, тому кількість хворих та  госпіталізацій зросла. Необхідно посилення заходів, спрямованих на запобігання погіршенню епідемічної ситуації в Миколаївській громаді,  відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року No 1236 «Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У зв'язку з цим комісія МСР з питань ТЕБ та НС вирішила:      

у період "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки в регіоні заборонити масові заходи на території Миколаївської громади, відповідно до стандартів МОЗ.

В зв’язку з вищезазначеним святкування Дня проводів зими «Масляна-2021» скасовується. Розпорядження селищного голови від 03.03.2021р. № 27 вважати таким, що втратило чинність.

Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією. Бережіть себе та своїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора