A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОТОКОЛ №1 Засідання робочої  групи  з  розробки Плану Стратегічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 - 2027 роки

Дата: 19.01.2021 16:24
Кількість переглядів: 1435

ПРОТОКОЛ №1

 

Засідання робочої  групи  з  розробки

Плану Стратегічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 - 2027 роки

 

11.12.2020 року                                                                                       смт. Миколаївка

 

Загальний склад робочої групи – 19 осіб (згідно з розпорядженням голови Миколаївської  селищної ради від 07.12.2020 №189-р).

Присутні: запрошені 38 осіб: члени робочої групи, голова, заступники голови, депутати Миколаївської селищної ради, секретар та координатор робочої групи, представники ЗМІ та спеціалісти селищної ради.

Головував:  Лантушенко Д.С. – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

Секретар робочої групи: Юрченко Н.Б. – начальник відділу стратегічного розвитку та земельних відносин.

 

Порядок денний:

  1. Привітання та вступне слово.
  2. Ознайомлення з персональним складом робочої групи з розробки Стратегії.
  3. Ознайомлення з методологією розробки Стратегії.
  4. Обговорення плану заходів та строки написання Стратегії.
  5. Обговорення організації процесу збору даних та проведення соціально- економічного аналізу.
  6. Підведення підсумків.

 

Виступили:

 

Селищний голова Пасько С.М. зазначив, що План стратегії розвитку – це дуже важливий документ, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку. Це має бути дорожньою  картою розвитку громади, розробленою за участю всіх активних, професійних та фахових представників громади. Тому до його розробки необхідно залучити максимально можливе коло представників громади, врахувавши їхні пропозиції, думки, бачення, визначитися з пріоритетними напрямками розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість  створити реальний і соціально прийнятний план розвитку громади і успішної реалізації в життя його пунктів.

Лукін Д.А. озвучив мету та план першого засідання робочої групи й закликав усіх учасників бути активними. Також було наголошено на важливості документу Плану стратегії для подальшого розвитку громади. Одночасно було відмічено, що розпорядженням голови Миколаївської  селищної ради від 07.12.2020 року  №189-р затверджено склад робочої групи з розробки Плану Стратегії розвитку та ознайомив зі складом робочої групи.

Лантушенко Д.С. зазначив, що  Стратегія розвитку – це довготривалий план на 5-10 років, як має розвиватися громада у всіх сферах своєї діяльності. Основна перевага громад, які мають План стратегічного розвитку – вони знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити, коли і якими силами.

Лукін Д.А.  ознайомив присутніх з методологією сучасного стратегічного планування; озвучив план заходів та строки написання Плану стратегічного розвитку та повідомив присутнім особливості організації процесу збору даних для написання Стратегії.

В обговорені також взяли участь: Онищенко Надія Сергіївна, Черкашин Олександр Вікторович, Сичова Людмила Анатоліївна, Юрченко Наталія Богданівна.

 

 

 

Вирішили:

 

  1.    З метою залучення громадськості до всебічного обговорення проекту Плану стратегічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 - 2027 роки відділу організаційної роботи та інформаційних технологій на офіційному сайті Миколаївської селищної територіальної громади  створити окремий розділ, де розмістити відповідні матеріали та висвітлювати хід розробки  Плану стратегічного розвитку.
  2. Відділу стратегічного розвитку та земельних відносин:
  • розробити організаційні заходи щодо проведення подальших засідань робочої групи з розробки  Плану стратегічного розвитку;
  • організувати процес розповсюдження опитувальних листів для мешканців та підприємців громади, а також організувати збір даних.
  1. Начальнику відділу стратегічного розвитку та земельних відносин Юрченко Н.Б. забезпечити ефективну обробку отриманих заповнених анкет та проведення соціально-економічного аналізу громади, а також підготувати звіт по результатах опитування та презентацію соціально-економічного аналізу Миколаївської селищної територіальної громади на наступні засідання робочої групи.
  2. Контроль за виконанням покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Лантушенка Д.С.

 

 

Голова робочої групи,

заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                                     Д.С. Лантушенко

                                                                               

 

Секретар робочої групи                                                                     Н.Б. Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора