A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Миколаївська селищна рада прийняла головний документ громади на 2021 рік!

Дата: 22.12.2020 16:33
Кількість переглядів: 806

На ІІ пленарному засіданні 2 сесії 8 скликання Миколаївської селищної ради 22 грудня 2020 року було прийнято бюджет селищної ради на 2021 рік.

Заступником селищного голови Мартиненко О.О. була представлена презентація доходів та видатків селищної ради в розрізі установ, старостатів, джерел надходжень та відсоткових часток.

Основні напрямки розподілу коштів на 2021 рік – це утримання закладів освіти, охорони здоров’я, культури, енергозбереження адмінприміщень бюджетних установ.

Збільшення надходжень до селищного бюджету планується шляхом проведення співпраці з сільгоспвиробниками, одноосібниками та мешканцями громади по сплаті податків за використання земельних ділянок.

Найбільш пріоритетними проєктами на 2021 рік є капітальний ремонт Миколаївської дільничої лікарні разом з господарськими будівлями та  капітальний ремонт Миколаївського селищного Будинку культури, а також ремонт доріг громади.

Важливим моментом на засіданні сесії було приєднання до громади закладів освіти, культури та охорони здоров’я Улянівського старостату та розробка планів по утриманню даних закладів.

Маємо надію, що прийнятий документ стане поштовхом до успішного розвитку Миколаївської громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора