Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Очно-дистанційниий Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “Кубок Фараона ” в знаменитому курортному містечку Шарм-Eль-Шейх, Єгипет

Дата: 17.12.2020 13:50
Кількість переглядів: 985

З 08 грудня по 15 грудня 2020 року відбувся очно-дистанційниий Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “Кубок Фараона ” в знаменитому курортному містечку Шарм-Eль-Шейх, Єгипет.

Організатор конкурсу - Європейська молодіжна ліга.

У конкурсі прийняли участь і очно і дистанційно колективи та окремі виконавці в окремих номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Цирк», «Розмовний жанр», «Інструментальний жанр», «Театри мод» та «Модельні агентства. Серед багатьох представників з інших країн, дистанційно взяли участь і колективи художньої самодіяльності комунального закладу «Миколаївського центру культури і дозвілля», Білопільського району, Сумської області, Україна.

Професійне журі, у складі:

ESSAM TAHA- Egypt

MARIAM OSAMA- Egypt

IBRAHIM SALLAM- Egypt

MILENA LEIBUK - Ukrayina

MYKOLA TOCHILKIN - Ukrayina

VITALII NETHETAILO - Ukrayina

оцінили виступи, надали персональні рекомендації та визначили лауреатів у номінаціях.

Результати конкурсу (кожен в своїй віковій категорії та номінації):

Вокально-інструментальний жанр:

Народний аматорський вокально-інструменктальний ансамбль «МРІЯ» - Лауреат І ступеню (учасники - Максим Близнюк, Олексій Федина, Олексій Куліченко, Андрій Риков, керівник – Іван Шарков).

Хореографічний жанр, в номінації «Вільна танцювальна категорія»:

солістка Ансамблю сучасного танцю «Бусінки» - Даріна Литвиненко - Лауреат І ступеню;

зразковий ансамбль сучасного танцю «Фантазія» - Лауреат І ступеню;

ансамбль сучасного танцю «Бусінки» - Лауреат І ступеню

За рішенням журі конкурсу діти окремо нагороджені спеціальними іменними дипломами та медалями, колективи нагороджені спеціальними дипломами та кубками, сертифікатом на 500 євро на участь у міжнародних фестивалях, які відбудуться у 2021 році у м.Кітен (Республіка Болгарія) та для відпочинку у дитячому телевізійному творчому таборі «ВМЕСТЕ», керівники отримали подяки від організаторів конкурсу за розвиток та популяризацію української культури, естрадного мистецтва, вагомий вклад у патріотичне виховання молоді та творчий внесок у розвиток українського фестивального руху.

Дякую організатору заходу – Віталію Нечитайло за надану можливість прийняти участь у цьому фестивалі-конкурсі! Дуже раді результатам!

Отже, за підсумками 2020 року, попрацювали гарно. Вітаю всіх! Бажаю творчих успіхів та наступних перемог вже у Новому році! Молодчики!!! Головне, щоб всі були здорові!!!

 

Керівник зразкового ансамблю сучасного танцю "Фантазія"

Олена ШАРКОВА

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора