A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

«Мій друг – активний рух!»: для учнів закладів освіти Миколаївської селищної ради стартував спортивний онлайн-захід

Дата: 30.11.2020 11:51
Кількість переглядів: 765

Відділ освіти Миколаївської селищної ради, КЗ «ДЮСШ імені М.І.Масалітіна» проводять онлайн-захід, мета якого залучити до здорового способу життя найбільшу кількість молоді. Юні спортсмени мають створити креативний відеролик з виконанням вправ відповідно до програми конкурсу та вікових категорій.

 Для презентації вправ можна використовувати спортивні майданчики, паркові зони, зони для відпочинку або домашні умови.

Програма онлайн-заходу включає: вправи на гнучкість; вправи на координацію; вправи на силу (тільки для учнів 9-11 класів. Вікові категорії для дівчат та хлопців: учні 1-4 класів; учні 5-8 класів; учні 9-11 класів.

При оцінюванні береться до уваги наявність зазначених фізичних якостей, креативне виконання з використанням нестандартних вихідних положень.

Захід проводиться у період з 27 листопада до 11 грудня 2020 року. До 15 грудня організатори конкурсу підіб’ють підсумки та визначать переможців.

Береться до уваги наявність зазначених фізичних якостей, креативне виконання з використанням нестандартних вихідних положень, спосіб виконання в кожній віковій категорії. Тривалість відеопрезентації - до 1 хвилини. Відео про проведення заходу направляти на електронну адресу s_school@ukr.net.

 Вимоги до відеозвіту: розмір не менше 600 пікселів по меншій стороні, тривалість до 1 хвилини, горизонтальна орієнтація кадру і зйомка смартфоном.

Переможці та призери у кожній віковій категорії отримають нагороди та приймуть участь в обласному спортивному онлайн-заході.

Фото без опису

Зображення ілюстративне, взято з вільних ресурсів мережі Інтернет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора