A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

«Голодний рік, як чорна хмара, над краєм змореним летить»

Дата: 27.11.2020 14:58
Кількість переглядів: 498

Голодомор… Це страшне слово повертає нас у далекі роки історії нашої країни. Всі ми у смутку і скорботі доземно схиляємо голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв.

27 листопада біля пам’ятника Голодомору пройшла година - реквієм "Голодний рік, як чорна хмара, над краєм змореним летить!"

У заході взяли участь заступник Миколаївського селищного голови Федина І.О., начальник відділу культури і туризму Рудиченко А.І, настоятель церкви Іоанна Богослова протоієрей отець Олександр, директори, завідувачі, бібліотекарі Комунального закладу «Миколаївський центр культури і дозвілля» та Комунального закладу «Миколаївська публічна бібліотека».

   Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували  загиблих від голоду земляків, поклали квіткові композиції до Пам’ятного хреста, а також запалили свічки.

    Крім того, у суботу, 28 листопада о 16:00 по всій Україні відбудеться акція «Запали свічку», в рамках якої всі охочі з настанням темряви можуть запалити й поставити свічку на підвіконня так, щоб її було видно з двору – на знак скорботи й пам’яті про мільйони закатованих голодом краян.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора