A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

29 червня 2017 р. Сумський ЦНАП привітав гостей з новостворених ОТГ

Дата: 04.07.2017 16:06
Кількість переглядів: 1325

      До Сумського ЦНАПу було запрошено представників Центру надання адміністративних послуг Миколаївської селищної ради для ознайомлення з діяльнстю Сумського ЦНАПу, побачити, як взаємодіють працівники ЦНАПу: реєстратори, адміністратори, спеціалісти, у т.ч. залучені з інших структурних підрозділів виконкому та інших служб.

      Гості побачили, як відбувається обслуговування мешканців, яке сучасне програмне забезпечення та інші електронні інструменти використовуються при обслуговувані мешканців Сум (електрона черга, інформаційні та платіжні термінали).

        Метою цього навчального візиту було прагнення створити сучасний ЦНАП в новоствореній ОТГ смт. Миколаївка, щоб її мешканці також отримували якісні адмінпослуги швидко та зручно, без корупційних ризиків, а також могли поширити власний позитивний досвід серед інших громад України.

        Програма U-LEAD 2-й Компонент «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» здійснюється в рамках програми U-LEAD та фінансується Європейським Союзом та його державами-членами - Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора