A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Візит народного депутата Ігоря Васильєва до Миколаївської селищної ради

Дата: 12.08.2020 13:52
Кількість переглядів: 1784

12 серпня 2020 року до Миколаївської селищної ради завітав народний депутат Васильєв Ігор Сергійович. Разом із народним депутатом відвідав нашу громаду і його помічник Сахнюк Віталій Сергійович.

Метою візиту було визначення основних напрямків розвитку громади в найближчий час.

Разом із селищним головою Іваном Ігнатьєвим відвідали відділ ЦНАП, де начальник відділу Олена Гончарова розповіла про структуру відділу та основні послуги, які надаються населенню.

Наступним об’єктом було відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, де завідуюча відділенням Ганна Мокренко разом з директором КУ «Центр з надання соціальних послуг» Катериною Матвєєвою розповіли про умови проживання підопічних, проблеми, з якими стикаються в роботі, можливі шляхи розвитку відділення.

Також гості ознайомилися з ходом ремонтних робіт у хоспісному відділенні на першому поверсі. Селищний голова повідомив, що кошторисна документація наразі проходить експертну перевірку та разом з Ігорем Сергійовичем обговорили можливість виділення  з державного бюджету коштів для продовження виконання ремонтних робіт у відділенні.

Під час візиту до ДНЗ (ясла-садка) «Веселка»  народний депутат відвідав відкриту у 2019 році групу з поглибленим вивченням англійської мови, де позитивно оцінив якість ремонтних робіт і наголосив, що не в кожному ДНЗ у містах створені такі умови. Разом із завідуючою ДНЗ Ніною Чабадою обговорили можливість відкриття лінгафонного кабінету у вищезгаданій групі.

Під час відвідання майданчика зі штучним покриттям по вул.Молодіжній в смт.Миколаївка селищний голова повідомив, що завершення робіт по впорядкуванню планується  виконати до кінця поточного року.

Наприкінці зустрічі народному депутатові було надано письмове звернення стосовно надання допомоги у вирішенні питання передачі на баланс селищної ради резервуару для накопичення (відстою) питної води від бувшого цукрового заводу, що дасть можливість покращити якість надання послуг з постачання питної води населенню.

Ігор Сергійович відмітив доброзичливість мешканців громади і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора