Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ПЕРШЕ КОЛО  ЗАВЕРШИЛИ НА ДРУГІЙ ПОЗИЦІЇ

Дата: 03.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 834

Останній матч заключного V туру першого кола наша команда грала на виїзді з «Локомотивом» (Ворожба). З перших хвилин зустрічі футболісти ФК «Миколаївка» відразу дали зрозуміти, хто сьогодні  «господар» на футбольному полі.  Наші гравці агресивно та активно розривали оборону господарів. ФК «Миколаївка» володів ініціативою, вів гру та створював моменти. Невдовзі Журбі вдалося відкрити рахунок у зустрічі, вдало скориставшись помилкою оборонців «Локомотива». Через декілька хвилин Яценко потужним ударом з 30 метрів ввігнав м’яч у нижній правий від воротаря кут та подвоїв рахунок. Дещо заспокоївшись гості втратили концентрацію, чим скористалися гравці суперника, спочатку відіграли один м’яч, а через декілька хвилин фантастична реакція нашого воротаря Сороки врятувала команду від стовідсоткового гола.

Друга половина зустрічі розпочалася знову з атак нашої команди. Швидко вдалося забити Журбі. Знову футбольний шедевр побачили вболівальники у виконанні наших гравців, цього разу Олег Петрунін з-за меж штрафного майданчика потужно послав м’яч по діагоналі в верхню праву дивятку воріт господарів. Здавалося, що гості тільки зможуть розвити успіх, та не так сталося, як бажалося. Проведені заміни з нашої сторони та сторони суперника внесли свої корективи. Гравці «Локомотива» активізувалися, раз по-раз прориваючись по правому краю нашої оборони. Натомість у нашої команди знову, як і в попередній зустрічі з «Маяком»,виникли проблеми з грою в обороні. Активність та наполегливість господарів принесла їм успіх – за декілька хвилин до закінчення матчу рахунок стає 3:4 на нашу користь. І тут розпочалися нервові останні хвилини, команди влаштували справжні футбольні гойдалки, з перемінним успіхом ініціатива переходила від однієї до іншої команди. І не відомо чим би все це закінчилося, але дещо знизив градус напруги реалізований Петруніним, цілком справедливий за грубу гру проти Яценка, одинадцятиметровий удар.  Гра повернулася в звичайне русло і завершилася з рахунком 5:3 на нашу користь. Це був черговий матч, який сподобався вболівальникам, та поставив декілька запитань до гри наших гравців та їхніх амбіцій, щодо подальшої боротьби за першість.

Отже, І коло завершуємо на другому місці, відірвавшись від переслідувачів, та маємо головну ціль на ІІ коло – скорочувати відставання від білопільської «Молоді» .

Інші матчі туру завершилися з рахунком:

«Сейм-Агросвіт»(Рижівка) – «Молодь» (Білопілля) – 1:3

«Маяк»(Річки) – «Старт» (Куянівка) – 7:0

Наступний матч наша команда проведе 16 серпня на виїзді з командою «Сейм-Агросвіт» (Рижівка) - діючим чемпіоном району.

 

Турнірна таблиця після V туру має вигляд (І коло):

Місце

 

Команда

    І

   В

  Н    

  П

Р-М

0

1

«Молодь» Білопілля

5

5

0

0

25-3

15

2

ФК «Миколаївка»

5

3

1

1

18-9

10

3

«Сейм- Агросвіт» Рижівка

5

2

1

2

8-6

7

4

«Маяк»  Річки

5

2

0

3

14-13

6

5

«Локомотив» Ворожба

5

2

0

3

11-14

6

6

«Старт» Куянівка

5

0

0

5

1-32

0

 

Фото без опису

                                                            Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора