A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Про прийом на навчання до Національної академії статистики, обліку та аудиту на 2020/21 навчальний рік

Дата: 13.07.2020 11:43
Кількість переглядів: 562

HACOA здійснює підготовку фахівців на бакалаврському, магістерському, освітньо-науковому та науковому рівнях вищої освіти. Підготовка фахівців ступенів бакалавр та магістр здійснюється за освітніми програмами «Прикладна статистика та бізнес-аналітика», «Офіційна статистика», «Цифрова економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік, аудит та оподаткування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми навчання.

У НАСОА запроваджено програму паралельного навчання з провідними польськими закладами вищої освіти, після закінчення якої випускники отримують два дипломи - НАСОА та одного з польських університетів.

У структурі академії також функціонує Коледж бізнесу та аналітики НАСОА, який готує фахівців ступеня фаховий молодший бакалавр на базі 9 та 11 класів за відповідними освітніми програмами.

Серед столичних ВНЗ економічного профілю НАСОА вирізняється досить помірною і вигідною ціною навчання. При Академії є гуртожиток для забезпечення проживання студентів з інших міст.

Випускники HACOA працюють у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, міністерстві фінансів, Державній фіскальній службі, Національному банку, Приватбанку, Укргазбанку, Ощадбанку, інших банках, аудиторських компаніях тощо. Випускники академії не мають проблем із працевлаштуванням.

Просимо Вас сприяти розповсюдженню інформації щодо набору на навчання в НАСОА серед випускників 9-х, 11-х класів, їх батьків та інших осіб, через керівництво шкіл, а також шляхом публікацій на Ваших офіційних сайтах та проведення профорієнтаційних заходів (зустрічей, індивідуальних бесід) і до 1 серпня 2020 року надати інформацію, про проведену роботу.

Інформація про спеціальності, форми та вартість навчання, терміни подачі документів розміщена на сайтах НАСОА -

www.nasoa.edu.ua    та    ГУССО    -    www.sumy.ukrstat.gov.ua    

Інформаційні матеріали можна отримати в Академії.

Контактні телефони в НАСОА:

- Черушева Галина Борисівна   (зав. відділу профорієнтаційної роботи) -

(044) 484-47-73, (099)639-66-43;

-Музиченко    Марія    Володимирівна    (зав.    приймальної   комісії)   - (044) 484-47-78, (096)742-97-73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора