A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Правила поводження мешканців Миколаївської селищної ради на період карантину

Дата: 31.03.2020 11:17
Кількість переглядів: 547

У зв'язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби C0VID-19 на період з 01 квітня та по закінчення карантину на території Миколаївської селищної ради заборонено залишати місце проживання (будинки, квартири, тощо) крім випадків, коли дозволяється, а саме:

  • пересування на роботу і з роботи до місця проживання, відвідування аптек, відвідування магазинів з метою придбання продуктів харчування, засобів гігієни та ветеринарних препаратів, відвідування лікаря або ветеринара, проведення ритуальних послуг, отримання адміністративних послуг, ремонт побутової та комп'ютерної техніки.
  • дозволяється вигул домашніх тварин тривалістю до ЗО хв., відвідування літніх людей або людей з обмеженими можливостями з метою забезпечення їх продуктами та товарами першої необхідності.
  • при цьому забороняється виходити з приміщень без засобів індивідуального захисту, збиратись на вулицях групами більше двох осіб (крім супроводу неповнолітніх, літніх чи осіб з інвалідністю, а також при виконанні службових обов'язків).
  • дітям віком до 14 років забороняється перебувати на вулиці без супроводу дорослих, дітям від 14 до 18 років - без відома батьків. Після 20-00 дітям від 14 до 18 років також забороняється перебувати на вулиці без супроводу.
  • На вулиці громадяни повинні дотримуватись безпечної відстані - 2 м.
  • відвідувачі закладів торгівлі, яким дозволено обслуговування населення в умовах карантину, зобов'язані дотримуватись режиму та правил відвідування (допустима відстань та кількість присутніх у приміщенні, наявності засобів індивідуального захисту у відвідувачів).

Правила є обов'язковими для виконання всіма громадянами, які проживають на території Миколаївської селищної ради. За порушення їх особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора