A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ТЕНІСНИЙ ТУРНІР «НОВОРІЧНИЙ»

Дата: 28.01.2020 09:20
Кількість переглядів: 1545

24 січня на базі Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів відбувся дитячий турнір з настільного тенісу «Новорічний». Організатором спортивного заходу виступив  КЗ «ДЮСШ імені М.І.Масалітіна».

Першість у змаганнях виборювали 20 юних спортсменів-учні Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів та вихованці ДЮСШ.

Протягом змагань панувала атмосфера спортивного азарту,  дитячих усмішок, позитивних емоцій. Для дітей, особливо в теперішній час, є дуже важливим здоровий спосіб життя та активне спілкування з однолітками. Саме такі змагання  надихають, дають змогу випробувати свої сили.

Переможцем турніру став Охріменко Тимофій, друге місце виборов Зіль Ярослав, третє місце цього разу дісталося Зілю Максиму.

Організатори змагань вдячні директору Миколаївської СШ І-ІІІ ступенів Щербині Володимиру Яковичу за сприяння у проведенні змагань та підприємцю Ткаленко Людмилі Олексіївні за спонсорську допомогу для придбання нагород.

 Ми цінуємо ваші щирі та добрі наміри, ваш неоціненний вклад в пропаганду здорового способу життя підростаючого покоління.

Бажаємо всі учасникам, спонсорам  та організаторам міцного здоровя!

Фото без опису  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора