A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТО СПОРТУ НА ЗИМОВИХ КАНІКУЛАХ

Дата: 16.01.2020 14:26
Кількість переглядів: 1942

 

       Під час зимових канікул керівництвом ДЮСШ імені М.І.Масалітіна, відділом освіти Миколаївської селищної ради було вирішено провести широкомасштабні спортивні заходи для дітей «Спорт для всіх – здоровий спосіб життя».

        Основною метою заходу було залучення дітей до  систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий канікулярний період , пропаганда здорового та активного способу життя, як одного з чинників гармонійного розвитку людини. Виховання патріотичних почуттів, культури святкування та свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей напередодні та під час Новорічних та Різдвяних свят.

        Цього року зима нас не радує хрустінням ранкового морозного снігу, тож майже всі школи використали спортивні заходи, як черговий етап підготовки до змагань спартакіади школярів.

 

Миколаївська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів

 

Для учнів була запланована та проведена новорічно-спортивна програма «Ні дня без спорту», до якої входили змагання з настільного тенісу та  піонерболу.

Змагання видалися напрочуд цікавими та напруженими.

Перемогу у змаганнях з настільного тенісу виборов Лосєв Богдан, другим був Зіль Ярослав, третє місце посів Литвиненко Єгор.

Змагання з піонерболу виграла команда дівчат 8-Б класу, друге місце у дівчат 8-А класу, третє місце у команди 7-Б класу.

Нагороджував переможців та призерів директор школи Щербина Володимир Якович. Володимир Якович привітав учнів з Новорічними святами, переможців – з призовими місцями, побажав міцного здоровя та підкорення нових спортивних висот у 2020 році.

 

ТОВСТЯНСЬКИЙ НВК

Провели змагання з настільного тенісу , нагородили переможців та призерів.  До спартакіади школярів з настільного тенісу підготувалися добре.

 

ЛУЦИКІВСЬКА ЗОШ

        Миколай завітав на змагання з настільного тенісу до Луциківської ЗОШ.

Ним виявився Луцицівський староста Дрозд Юрій Васильович, який нагородив переможців та призерів змагань медалями, дипломами та вручив всім учасникам солодкі подарунки. До речі переможцями змагань були: у юнаків – Лаптєв Анатолій, у дівчат – Кондратенко Наталія. Вітаємо  переможців та бажаємо, щоб Миколай частіше дарував подарунки дітям протягом року.

 

ТУЧНЕНСЬКИЙ НВК

Школярі протягом канікул грали у баскетбол, волейбол, настільний теніс, приймали участь у спортивних естафетах.

Приємно з користю для здоровя провели вільний час та мали змогу краще підготуватися до чергових шкільних змагань.

 

МАРКІВСЬКА ЗОШ

    Цікавими видалися змагання з настільного тенісу.  Марківські дівчата займають лідируючі позиції в шкільних змаганнях, де вони вже декілька років незмінні лідери. Підтвердили свої лідируючі позиції і на внутрішніх змаганнях. Перемогу здобула Руденко Т., друге місце в Кузьменко А., третє в Алексіної В.

    Намагалися не поступатися  у майстерності дівчатам і юнаки.  Перше місце посів Васильченко В., друге місце у Щербини М., третє посів Шрамко Б.

    Шкільна волейбольна команда використала канікули для підготовки до змагань спартакіади школярів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора