A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

З 1 СІЧНЯ 2020 РОКУ ДОЗВОЛЕНО ОТРИМУВАТИ ПІЛЬГУ НА ЖКП ГОТІВКОЮ!

Дата: 15.01.2020 11:57
Кількість переглядів: 740

 

           

http://vasrda.gov.ua/uploads/2020/01/foto.thumbnail.jpg            Відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 27.12. 2019  № 1123 із 1 січня 2020 року громадяни, які мають пільги на житлово-комунальні послуги, можуть у будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову грошову) форму виплат на житлово-комунальні послуги.

            Тобто, скасовано обмеження, яке не дозволяло пільговикам отримати пільгу в грошовій готівковій формі після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період).

            Тепер отримати пільгу готівкою можна на картку через уповноважені банки. Для цього необхідно звернутися  до Управління соціального захисту населення (каб. № 15) з відповідною  заявою, в якій необхідно зазначити куди перераховувати гроші: номер рахунку пільговика в уповноваженому банку (не плутати з номером картки!). Для того, щоб отримати номер рахунку необхідно звернутися до банку  та обов’язково повідомити працівнику банку про те, що рахунок потрібен для виплати пільг на житлово-комунальні послуги та придбання твердого палива та скрапленого газу в грошовій формі, отримавши при цьому виписку. Це можна зробити в банку, де пільговик отримує пенсію, соціальні допомоги, заробітну плату тощо.

            Прийомні дні: понеділок, середа, п’ятниця.

            Довідки за телефоном (05443) 7 10 53 або 095 922 74 70.

 

                                                        Районне Управління соціального захисту населення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора