A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

   ФУТБОЛ. «ДИНАМО», «ШАХТАР», «ВІКТОРІЯ»

Дата: 09.01.2020 11:33
Кількість переглядів: 1082

«ДИНАМО», «ШАХТАР», «ВІКТОРІЯ». Саме так у підсумку розташувалися  команди-учасниці «Різдвяного турніру» серед вихованців відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна, що відбувся 3 січня на базі Миколаївської спеціалізованої школи.

Гравці команди «Динамо» у напруженій боротьбі з однаковим рахунком 3:2 по черзі переграли «Шахтар» та «Вікторію» і посіли перше місце. Заключна гра між командами «Вікторія» та «Шахтар» мала вирішальне значення у боротьбі за другу сходинку у турнірній таблиці. Рівна та цікава гра завершилася з нічийним рахунком 7:7.  У підсумку у «Шахтаря» та «Вікторії» виявилися одинакові показники кількості набраних очок та різниці забитих та пропущених м’ячів. Тож переможця довелося виявляти у серії післяматчевих пенальті, де влучнішими виявилися гравці «Шахтаря», які і вибороли друге місце, третє у гравців «Вікторії».

Кращими гравцями в командах були визнані: Денис Сіряченко («Динамо»), Владислав Лиманський («Шахтар»), Максим Кузьменко («Вікторія»). Кращий воротар турніру-Ярослав Сорочинський і загалом кращий гравець змагань – Антон Калмиков.

Нагороджуючи команди, директор ДЮСШ Володимир Журба привітав спортсменів та тренера з Новим роком та Різдвом, побажав юним футболістам успіхів та спортивних перемог. Наполегливо і старанно тренуватися ,щоб дорости до гравців рівня місцевої «Вікторії» а можливо навіть і грандів українського футболу «Шахтаря» чи «Динамо».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора