A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ. БАСКЕТБОЛ

Дата: 19.12.2019 09:34
Кількість переглядів: 927

Баскетбол – один із найпопулярніших ігрових видів спорту як у світі, так і у нашій країні. Заняття баскетболом допомагають формувати наполегливість, сміливість, рішучість, чесність, упевненість у собі, почуття колективізму. Особливо популярний баскетбол серед  школярів.

У рамках проведення Спартакіади школярів 2019-2020 навчального року 12 грудня в спортивному залі Марківської ЗОШ  відбулися фінальні змагання з баскетболу серед юнаків, у яких взяли участь  шість команд закладів загальної середньої освіти Миколаївської громади.. Ігри проходили за олімпійською системою. У результаті напруженої та змістовної спортивної боротьби  перемогу здобула команда Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (тренер С.М.Коломієць), друге місце у команди Ганнівсько-Тернівського НВК (тренер Л.І.Єршова), третє – у команди Верхосульського НВК (тренер О.І.Остапенко).

Команда-переможець змагань з баскетболу серед юнаків нагороджена кубком та дипломами,  гравці команд-призерів нагороджені дипломами відділу освіти.

Кращий кравець змагань  Дудник Вадим (Верхосульський НВК) отримав пам’ятний приз.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора