A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

До відома бджолярів, що проводять діяльність на території Миколаївської селищної ради!

Дата: 17.12.2019 14:33
Кількість переглядів: 668

За ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації, підтримки Сумського національного аграрного університету. Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Сумського міжрайонного об'єднання бджолярів 21 грудня у Сумському національному аграрному університеті відбудеться щорічна обласна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми бджільництва Сумщини».

Під час проведення конференції буде підведено підсумки сезону 2019 року з наступних питань: ситуація з отруєння бджіл; ефективність взаємодії з фермерами та агрохолдингами; стан співпраці з Держпродспоживслужбою; епізоотична ситуація в бджільництві на території області; ветеринарне забезпечення бджільництва; динаміка закупівельних цін на мед та інші бджоло продукти; зміни в законодавстві та юридичній практиці захисту бджолярів.

Разом з цим буде обговорено питання щодо: доповіді на Конгресі Апімондії в Монреалі (Канада); новин світового бджільництва; інновації від пасічників області та створення об'єднань бджолярів в районах та їх співпраця.

Початок заходу о 10-00, закінчення о 15-00.

Позапрограмні виступи від бджолярів - лише за попереднім записом по телефону до 19.12.2019.

За більш детальною інформацією звертатися до Денисенко Анатолія Єгоровича за телефонами: 0669563761,0684874486.

Фото без опису

Фото взято з вільного доступу мережі Інтернет, носить ілюстратвний характер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора