A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФІЗКУЛЬТУРНО-ПАТРІОТИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ШКОЛЯРІВ «КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ»

Дата: 20.11.2019 08:43
Кількість переглядів: 941

 

На базі Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. відбулися  змагання фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт – 2019», в якому приймали участь 7 команд закладів загальної освіти нашої громади.

Урочисте відкриття фестивалю розпочалося з виконання державного гімну України.  Чарівна ведуча наголосила, що такі спортивні змагання як «Козацький гарт» вдало поєднують виховання в учнів здорового способу життя, формування всебічно розвинутої особистості в дусі відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу. Впродовж змагань лунали пісні патріотичного спрямування у виконанні  артистів Миколаївської спеціалізованої школи (підготував програму заступник директора школи  Ігнатьєв В.).

Програма змагань потребувала витривалості та спритності від учасників, адже складалася з таких видів спорту: «Човниковий» біг 4 х 9 м. (хлопці, дівчата); стрибок у довжину з місця (хлопці, дівчата); стрибки через скакалку протягом 30 сек. (дівчата); перетягування канату (хлопці);  знань історії України та спортивного руху.

За підсумками п’яти випробувань збірна команда Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (підготували команду Білокоз Я.В. та Коломієць С.М.) посіла перше місце і нагороджена кубком та дипломом першого ступеня. Друге місце посіла команда Верхосульського НВК (тренери Остапенко О.І. та Журба В.В.), третє місце виборола команда Тучненського НВК (тренер Голодний Р.В.). Команди-призери були нагороджені дипломами відповідних ступенів. Пам’ятним подарунком та грамотою відділу освіти Миколаївської селищної ради було нагороджено вчителя фізичної культури Миколаївської спеціалізованої школи Коломійця Сергія Михайловича за вагомий внесок у розвиток спорту, пропаганду  здорового способу життя серед молоді та з нагоди святкування ювілею.

Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаємо в подальшому легких стартів та вдалих виступів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора