Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Калинівський «Олімпік»- перший переможець «Ліги дворового футболу 5х5»

Дата: 05.11.2019 11:05
Кількість переглядів: 798

 

 

        02 листопада у Миколаївці відбулися перші змагання  «Ліги дворового футболу 5х5». До участі в турнірі долучилися команди з Миколаївки, Марківки та Калинівки, які і розіграли осінній кубок «Ліги дворового футболу».

       Турнір виявився нереально цікавим та інтригуючим, оскільки були зібрані найсильніші колективи. Динамічний та комбінуючий футбол продемонстрували учасники змагань.  На одному подиху пройшли всі ігри і в підсумку трєтє місце у змаганнях посіла команда «Горіхова» (Миколаївка).  Останній матч турніру між командами «Олімпік» (Калинівка) та «Дружба» (Марківка) – став фінальним та був насичений боротьбою та хорошими комбінаціями. Обидві команди розуміли ціну перемоги. Та все ж команда «Олімпік» здобуває важку перемогу з рахунком 6:5 та стає  переможцем змагань.

       По завершенню відбулося нагородження, де команди-призери отримали дипломи, а команда-перможець – дипломи та кубок.

       Кращими гравцями змагань було визнано та нагороджено сувенірами – Олексія Куліченка (Миколаївка) та Максима Басенка (Марківка).

       Висловлюємо подяку за співпрацю та допомогу у проведенні турніру Анатолію Тітаренку та Олександру Сороці. Окрему подяку висловлюємо приватному підприємцю Олексію Вишницькому за придбання призів кращим гравцям.

      Дякуємо командам за участь! До нових зустрічей на майданчиках «Ліги дворового футболу»!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора