A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

«Золота осінь -2019». Змагалися юні футболісти ДЮСШ

Дата: 04.11.2019 10:18
Кількість переглядів: 616

 

 

        Змагання з футболу «Золота осінь-2019», що відбулися 01 листопада серед вихованців відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна, були наче екзамен для дітей та їхнього наставника. Уже рівно рік як функціонує ДЮСШ і юні вихованці тренера Олександра Чемелюха повинні були показати, чого вони  навчилися за відповідний період. Відразу потрібно сказати, що хлопці іспит склали на відмінно. Було помітно, як підросли діти фізично, та і в плані технічної та тактичної підготовки значно додали. Розігрувалися чудові комбінації, відчувалося вже порозуміння у грі між гравцями.  Матчі, які пройшли в одне коло, відрізнялися непоступливістю та були напрочуд видовищними.  За результатами безкомпромісної боротьби перше місце посіла команда «Ульянівка» (хлопці самі придумали назви командам, зважаючи на місце, де мешкають капітани команд). Другими були гравці команди «Сушилине», третє місце посіли юні футболісти «Миколаївки-2».

        Переможці змагань отримали кубок та дипломи, призери були нагороджені дипломами.

        Були також відзначені призами та дипломами кращі гравці турніру: кращий воротар – Владислав Лиманський, кращий гравець – Владислав Лісогор.

        Задоволені  та усміхнені покидали хлопці ігровий майданчик цього сонячного та погожого дня. Справді «золота» осінь подарувала нам можливість насолоджуватися цією чарівною, в той же час, мінливою та різнобарвною  порою року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора