Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ

Дата: 22.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 666

 

 

 18 жовтня на полі футбольного клубу «Вікторія» відбулися змагання з футболу серед юнаків закладів загальної середньої освіти Миколаївської селищної ради в залік спартакіади школярів 2019-2020 навчального року. Цікаві та захоплюючі  змагання подарували вболівальникам цього ясного та погожого дня юні футболісти. Майже всі ігри проходили в рівній та напруженій боротьбі – поступатися ніхто не хотів. Фаворитом змагань, ще до початку, була команда юнаків Миколаївської спеціалізованої школи. Майже половина складу команди з Миколаївки, на відміну від своїх одноліток, має досвід виступів на дорослому рівні. Тож не дивно, що миколаївські юні футболісти на одному подиху по черзі переграли своїх суперників і в фіналі змагань впевнено здолали команду з Товсти з рахунком 4-0. (Підготували команду  Білокоз Я.В. та Коломієць С.М.). Другими цього дня були футболісти Товстянського НВК .(Підготував команду до змагань Шпетний В.Ю.). Третє місце посіли юнаки Тучненського НВК, які на останніх хвилинах зустрічі переграли команду юнаків Ганнівсько-Тернівського НВК з рахунком 1-0. (Тренер команди Голодний Р.В.)

Переможці змагань отримали кубок та дипломи відділу освіти Миколаївської селищної ради та пам’ятні сувеніри – магніти від ФК «Вікторія» з написом : «ФК «Вікторія». Нові традиції – нова історія». Можливо, в майбутньому саме хтось із цих юних гравців стане приємною для місцевих вболівальників новою історією місцевого футболу. Будемо на це сподіватися.

Кращим гравцем змагань було визнано воротаря команди Товстянського НВК Гальченка Миколу, який отримав головний приз від спонсора змагань ФК «Вікторія» – футболку з логотипом одноіменного клубу.

Підсумовуючи змагання та нагороджуючи  призерів, начальник відділу освіти Андрій Бутенко підкреслив пристойний рівень, що показали юні футболісти. Побажав успіхів юнакам у наступних змаганнях спартакіади, висловив всебічну підтримку розвитку фізичної культури і спорту.

Організатори змагань, юні футболісти та їхні наставники вдячні президенту ФК «Вікторія» Сергію Бондаренку за можливість грати на одній з найкращих спортивних арен області та надану спонсорську допомогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора