Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ. ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ  ПАМ'ЯТІ  Ф.В.МИРОНЕНКА

Дата: 11.10.2019 09:12
Кількість переглядів: 756

            9 жовтня в с.Марківка стартували змагання Спартакіади школярів відділу освіти Миколаївської селищної ради 2019-2020 навчального року. Перший вид програми змагань-легкоатлетичний крос був присвячений памяті в минулому вчителю фізичної культури Марківської ЗОШ Федору Васильовичу Мироненку, який нещодавно раптово пішов з життя. Федір Васильович виховав не одне покоління юних спортсменів, завжди привчав дітей до фізичної культури та здорового способу життя.  Перебуваючи на заслуженому відпочинку  завжди приймав активну участь у шкільному житті, відвідуючи всі  спортивні змагання. Керівництвом громади було вирішено: з цього року команда-переможець загального заліку змагань з легкоатлетичного кросу буде отримувати кубок пам’яті Ф.В.Мироненка – у  знак поваги  до вчителя.

             Змагання, незважаючи на примхи погоди, викликали неабиякий інтерес у учасників – на змагання прибули всі вісім команд закладів загальної середньої освіти. Участь у змаганнях брали загалом 63 учні та їхні наставники.

             Юні спортсмени долали відстань 500, 800 та 1000 метрів в залежності від вікової групи. Дітлахам часом доводилося вести боротьбу на дистанції не тільки з однолітками, а й зі сильними поривами вітру, що не на жарт розігрався цього дня.

             Переможцями серед юнаків старшого віку стали:  1 місце – Дмитро Карпов (Бобрик), 2 місце – Денис Трофименко (Товста), 3 місце – Дмитро Свідерський (Миколаївка). Серед дівчат старшого віку кращими були: 1 місце – Тетяна Руденко (Марківка), 2 місце – Діана Коваль (Верхосулка), 3 місце – Анастасія Грабова (Миколаївка).  У молодшій віковій категорії переможцями стали: серед юнаків – Лосєв Богдан (Миколаївка) посів перше місце, Максим Кобзарь (Ганнівка-Тернівська) – друге місце, Владислав Лиманський (Миколаївка) виборов третє місце. У дівчат перемогу здобула  Софія Нечепоренко (Верхосулка), другою була Вікторія Горобець (Верхосулка) і третьою  фінішувала  Віоліна Гаргелаба (Миколаївка). Переможці та призери особистих змагань були нагороджені медалями та дипломами  відділу освіти.

               Втішний приз від організаторів отримала наймолодша учасниця змагань Анастасія Рудій.

              У командному заліку перемогу та кубок пам‘яті  Ф.В.Мироненка здобула збірна Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (підготував команду Коломієць С.М.), друге місце, поступившись лише одним заліковим балом, посіла команда Верхосульського  НВК (підготували команду О.І.Остапенко, та В.В.Журба). Третє місце у змаганнях посіла команда Ганнівсько-Тернівського НВК (підготувала команду Єршова Л.І.).

             Вітаємо зі вдалим початком змагань Спартакіади юних спортсменів і їхніх тренерів, та готуємося до наступного виду змагань – футболу серед юнаків.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора