A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

IV Міжнародний фестиваль-конкурс «SAMOCVITY» у м.Красічин (Республіка Польща)

Дата: 23.09.2019 11:37
Кількість переглядів: 557

З 16 до 19 вересня 2019 року у м.Красічин (Республіка Польща) відбувся IV Міжнародний фестиваль-конкурс «SAMOCVITY», в якому крім багатьох учасників з України та інших країн, взяли участь солістка ансамблю сучасного танцю «Бусінки» - Даріна Литвиненко та дует зі Зразкового ансамблю сучасного танцю «Фантазія» - Альона Велика та Богдан Мулий (керівник – Олена Шаркова) Миколаївського центру культури і дозвілля.
В номінації «Сучасна хореографія», кожен в своїй віковій категорії,
 з чотирьох премій, отримали третю премію. Даріна Литвиненко, Альона Велика та Богдан Мулий отримали дипломи за здобуте третє місце, медалі, пам'ятні подарунки від організаторів та запрошення для участі в міжнародних конкурсах на 2019-2020 р.р. в європейських країнах: Польщі, Італії, Франції, Болгарії та Греції.
Діти мали змогу побувати на екскурсіях в мальовничих містах Перемишль та Красічин, отримали великий досвід та купу незабутніх вражень.
Висловлюю щиру подяку за допомогу в організації поїздки голові Миколаївської селищної ради Ігнатьєву Івану Анатолійовичу, генеральному директорові ТОВ «А/Ф «Вікторія»» - Бондаренку Сергію Миколайовичу, відділу культури і туризму Миколаївської селищної ради та начальнику відділу – Зарко Ларисі Миколаївні, депутатському корпусу Миколаївської селищної ради, директорові Миколаївського центру культури і дозвілля – Шарковій Галині Михайлівні та батькам учасників.

Наші діти молодці, вони дуже старалися, вони достойні кращого.

З повагою Олена Шаркова

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора