A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ВІДСВЯТКУВАЛИ У МИКОЛАЇВЦІ

Дата: 16.09.2019 16:17
Кількість переглядів: 662

 

         Традиційно кожної другої суботи вересня в Україні відмічають День фізичної культури і спорту.  Долучилися до святкування  і у Миколаївській громаді. Розпочали спортивні заходи на чудовій арені ФК «Вікторія» з привітання всім  любителям спорту - прихильникам здорового та активного способу життя. До присутніх з вітальним словом звернувся Миколаївський селищний голова - заслужений тренер України Ігнатьєв Іван Анатолійович. Іван Анатолійович підкреслив ще раз важливість занять спортом  у нашому житті, побажав успіхів спортсменам, вчителям фізичної культури, тренерам, ветеранам спорту  та пообіцяв і в подальшому всебічно  підтримувати фізичну культуру і спорт.

Цього дня свої заслужені нагороди отримали переможці та призери обласних змагань, ветерани спорту та молоде талановите покоління. Аматори сцени Миколаївського БК подарували всім учасникам чудовий та незабутній концерт. І звичайно яке може бути спортивне свято без змагань?  Розпочалися змагання масовим забігом здоров’я  «Миля здоров’я». Дуже приємно було бачити, що участь у пробігу взяла велика кількість дітей з усієї громади- на свято завітали учні загальноосвітніх навчальних закладів   Миколаївської селищної ради.. Всі учасники забігу отримали сувеніри-магніти з гербом Миколаївки та пам’ятним написом.   Вболівальники також мали змогу спостерігати відразу за двома футбольними турнірами, що паралельно проходили на футбольних полях ФК «Вікторія».  Суперкубок розіграли між собою аматори Миколаївки та Верхосулки. Цього разу головний трофей дістався  верхосульським футболістам.   Цікавим виявився  футбольний турнір дитячих команд-вихованців ДЮСШ імені М.І. Масалітіна. Запекла та видовищна гра юних футболісті не залишила байдужими ні вболівальників ні батьків, які завзято та палко підтримували юних спортсменів.

          Свято завершилося. Та головне  - щоб спорт та бажання вести здоровий спосіб життя назавжди залишалися з нами у повсякденному житті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора