A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

БОГДАН ПОСНИЙ - БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З ФУТБОЛУ

Дата: 06.09.2019 10:16
Кількість переглядів: 707

 

Учень Миколаївської спеціалізованої школи  І-ІІІ ст. Богдан Посний у складі футбольної команди «Барса» (Суми) посів третє місце в традиційному міжнародному турнірі з футболу заслуженого майстра спорту СРСР, гравця збірної команди СРСР з футболу Олега Кузнецова.

Цьогорічними учасниками турніру, який відбувся у Чернігові з 26 по 29 серпня, були команди юних футболістів 2006 року народження «Юність», «Юність-Ніка» та «Десна» з Чернігова, FK «Nevezis» з міста Кедайняй (Литва), «СДЮШОР № 8» з Гомеля (Білорусь) та їх земляки команда «СДЮШОР № 2» з міста Речиця (Білорусь), «Барса» з Сум та команда «BRW-BK» з Володимир-Волинського.

Урочисте закриття турніру відвідали почесні гості. Найголовнішим гостем, звичайно, став гравець  київського «Динамо», збірної команди СРСР, заслужений майстер спорту СРСР -  жива легенда Олег Володимирович Кузнецов. Олег Володимирович привітав учасників турніру та побажав усім юним футболістам високих здобутків в улюбленій грі.

З теплими словами до учасників цьогорічного турніру звернувся наш земляк-  начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Чернігова Андрій Дериземля.

 Особливо приємно було отримувати юним футболістам від Олега Кузнецова нагороди та пам’ятні подарунки.

Бажаємо Богдану спортивних перемог та здобутків на професійному рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора