A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ПОЗА ФІНАЛОМ

Дата: 27.08.2019 15:52
Кількість переглядів: 678

 

Чемпіон та друга команда нашої громади приймали  участь у фінальній частині першості Білопільського району 2019 року, що проходила 18 серпня в Білопіллі на стадіоні імені Ю.Білонога. Нажаль, обидві  команди до фіналу не потрапили.  Верхосульська «Сула» поступилася команді «Сейм» з Рижівки з рахунком 1:6.  Першу половину зустрічі команди провели на рівних, а в другому таймі гравці «Сули», що називається «посипалися». Далася взнаки втома та коротка лава запасних. 

Команда ФК «Миколаївка» напередодні гри з командою «Білопілля-Агро» з різних причин не дорахувала шести гравців основного складу. А тому на пів резервний склад чинив гідний опір протягом всієї гри. Не можна говорити, що миколаївські футболісти награли на перемогу, але дійсно ще й не повезло. Команда «Білопілля-Агро» фактично скористалася всіма своїми можливостями, та і везіння було на їхньому боці. Підсумок гри: гравці з Білопілля святкували перемогу з рахунком 3:0.

У фіналі 25 серпня зіграють  «Сейм» та «Білопілля Агро», команди «Сула» та ФК «Миколаївка» розіграють бронзові нагороди. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора