A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ «КРАЩА СПОРТИВНА ГРОМАДА СУМЩИНИ 2019». МИ – БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ЦЬОГОРІЧНИХ ЗМАГАНЬ

Дата: 20.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 722

 

Третій рік поспіль ФСТ «Колос» проводить спортивні змагання серед сільських та селищних територіальних громад Сумщини. Наша команда приймала участь у всіх змаганнях і два роки поспіль посідала четверте місце. До трійки призерів завжди не вистачало 1-2 залікових балів. Цього року організатори дещо змінили систему проведення змагань. Насамперед, вони додали до програми змагання з волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, армрестлінгу, а самі змагання проходили в чотири етапи. Заключний та фінальний  IV етап змагань 2019 року проходив в м.Суми 17 серпня.

На змагання команда нашої громади прибула у повному складі, приймаючи участь у всіх заявлених видах змагань.  Цього разу, як то кажуть, заладилося відразу. Започаткували успіх наші красуні сестри Оля та Ліля Сорокіни. У вправі «стрибки в мішках» дівчата посіли третє місце. Підхопили успіх дівчат і хлопці. Збірна нашої команди у складі Бойка Юрія, Грінченка Миколи, Курочки Олега, Процика Олексія, Котенка Дмитра, Сороки Олександра, Кривоноса Артема здобула срібло в змаганнях з перетягування канату, поступившись у напруженій боротьбі лише атлетам із Боромлі.

У змаганнях з гирьового спорту наш земляк Юрій Бойко виконав вправу підняття двох двопудових  гир 41 раз. Перевершити його результат, та, навіть,  наблизитися до нього,  не вдалося жодному спортсмену.

Тож Юрій – абсолютний чемпіон.  У змаганнях з «перекидання колеса» Миколі Грінченку не вистачило 2 секунд до перемоги. Але і друге місце – теж чудовий результат. За крок до третього місця зупинилися Валерій Борковський у змаганнях з армрестлінгу, та Артем Кривонос у вправі «метання гирі». Посівши четверті місця хлопці додали також чимало залікових балів.

У загальному заліку за сумою всіх видів змагань наша команда здобула бронзові нагороди. Попереду лише команди  з Краснопілля та Боромлі.

Тож вітаємо наших атлетів з вдалим виступом у змаганнях та побажаємо лише перемог у наступних стартах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора