Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ФК «МИКОЛАЇВКА»-ЧЕМПІОН 2019 РОКУ

Дата: 15.08.2019 16:34
Кількість переглядів: 851

 

Завершилася першість Миколаївської селищної ради (ОТГ) 2019 року по футболу.

Коли складали календар на початку змагань, мабуть так було задумано організаторами, що в останньому турі між командами «Сула» (Верхосулка) та ФК «Миколаївка»  буде вирішуватися доля золотих нагород.  Гру краще розпочали на високих швидкостях господарі поля ФК «Миколаївка». Втративши нагоду принаймні тричі вийти вперед, господарі дещо пригальмували, чим вдало скористалися футболісти «Сули». Вирівнявши гру, вони стали значно частіше турбувати воротаря господарів. Оборона та досвідчений воротар успішно справлялися з небезпечними моментами біля своїх воріт протягом сорока хвилин гри. Футболісти «Сули» добре розуміли, що їм необхідна лише перемога і наприкінці першого тайму нападнику вдалося пробити по воротах із близької відстані гол. На перерву команди  пішли за рахунку 1:0 на користь футболістів з Верхосулки.

Після перерви господарі дещо прибавили у грі, розуміючи, що їм потрібно йти вперед, ризикувати і намагатися хоча б зрівняти рахунок. До середини другого тайму всі наміри господарів забити м’яч розбивалися об організовану оборону гостей.  Але потім гравці «Сули» почали втомлюватися і все частіше помилялися в захисті. Чим добре скористалися нападники ФК «Миколаївки», спочатку зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед – 2:1. Відігратися можливостей у гравців «Сули» до кінця гри уже не було. Тож важка і цікава перемога команди ФК «Миколаївка» приносить їм перемогу у першості. Команда з Верхосулки посіла друге місце.

Доля третього місця вирішувалася у грі між командами «Олімпік» (Калинівка) та «Колос» (Товста), що відбувалася в Калинівці. Господарів влаштовувала лише перемога, за іншого результату третє місце посідає марківська «Дружба». Але гру в Калинівці не дограли, за рахунку 2:0 на користь товстян, футболісти «Олімпіка» покинули поле, посилаючись на упереджене суддівство та недостойну поведінку суперників, і подали протест. Тож організаторам потрібно прийняти рішення стосовно цієї гри найближчим часом.

А поки доля бронзових нагород залишається відкритою. На гравців команд з Миколаївки та Верхосулки чекають ще півфінальні ігри на першість Білопільського району, що відбудуться 18 серпня на стадіоні імені Ю.Білонога. Тож побажаємо нашим командам перемоги та знову зустрітися між собою у фінальній грі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора