A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ ГРОМАДИ.  9 ТУР. НАПРУГА ЗРОСТАЄ

Дата: 05.08.2019 13:19
Кількість переглядів: 657

 

      «В бій ідуть ветерани». Саме так можна одним словом описати виїзну гру ФК «Миколаївка» з Товстянським «Колосом». Те, що гра буде не простою, розуміли всі, і на яких  би  місцях у  турнірній  таблиці не перебували команди – історично ігри між ними проходять в запеклій та цікавій непоступливій боротьбі. Не був винятком і черговий матч. Гості з Миколаївки напередодні гри з різних причин не могли задіяти п’ять  гравців основного складу. Тож весь тягар і відповідальність за результат взяли на себе ветерани команди. І потрібно сказати що вони чудово впоралися зі своєю задачею. Поступаючись по ходу зустрічі 1:2 ветерани не згнітились ,а переломили хід зустрічі і впевнено повели за собою молодь.

Мячі один за одним почали влітати тільки у ворота господарів. Тож, закономірний результат зустрічі 6:2 на користь ФК «Миколаївка». Після перемоги за тур до закінчення першості миколаївці знову очолили турнірну таблицю.  І доля золотих медалей буде вирішуватися в очній дуелі між ФК «Миколаївка» та командою «Сула» (Верхосулка). Матч відбудеться цієї неділі 11 липня на полі миколаївських футболістів.

В іншій грі туру між командами «Дружба» (Марківка) та «Олімпік» (Калинівка) гості з Калинівки в разі перемоги могли достроково завоювати третє місце. Іншої думки були футболісти з Марківки, які теж не проти приміряти бронзові нагороди. Гра завершилася впевненою перемогою команди «Дружба» з рахунком 5:1. Тож доля нагород за третє місце вирішиться у грі між командами «Олімпік» та «Колос». Господарів-команду «Олімпік» влаштовує лише перемога. За іншого результату третьою буде  Марківська «Дружба».  Тож, у завершальному турі між командами ФК «Миколаївка» - «Сула» та «Олімпік» - «Колос» ми дізнаємося всіх призерів першості 2019 року. 

Закликаємо вболівальників 11 липня в неділю прийти на матчі в Миколаївку та Калинівку о 15.00 годині та стати свідками головної футбольної події - вирішальної боротьби за нагороди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора